Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Valami, amit szeretne, valami, amire szüksége van, és valami, amit viselhet - Mi az?

Valami, amit szeretne, valami, amire szüksége van, és valami, amit viselhet - Mi az?

Anyukák egymás közti beszélgetéseiből megpróbálkoztunk vázolni az ideális karácsonyi ajándék receptjét gyermekeink számára. A végeredmény cseppet sem meglepő és szeretnénk is megosztani veletek. Szóval, mi is legyen a karácsonyi ajándékok közt? Azt hozzátesszük, hogy próbáltuk a hasznos ajándék kategóriát elemezni. A végeredmény: Olvass tovább itt >>

Kapjanak valamit, amit akarnak, valamit, amire szűkségük van, valamit, amit boldogan viselhetnek, plusz valami olvasnivalót.

A különböző életkorú gyermekeknek számtalan játékot, kütyüt szánnak ma már a gyártó cégek. Nincs is ezzel semmi gond, mert mindenki örül az egyre okosabb játékoknak. Az Elfinkids gyermekruházati szakértelmével, ahhoz tudunk hozzájárulni, hogy a viselhető ajándékok a legnagyobb kényelmet és boldogságot okozzák az év legszebb ünnepén is.  Az országban a legnagyobb Mayoral gyermekruha kínálattal és többéves anyai rutinnal segítjük a méretválasztást a teljes kollekció részletes ismeretével.                                                               

„Valami, amit boldogan viselhet”

Na igen, ez a mi asztalunk! Ebben a témában szívesen adunk tanácsot, hiszen tapasztalatból tudjuk, hogy melyik gyermeknek mi fog jól állni, és miben érzi igazán jól magát. A ruhák folyton jönnek-mennek, ahogy a gyerekek nőnek. Mindig hasznos, ha van egy-két új kedvenc darab. A karácsony pedig pont az az ünnepünk, amikor együtt vagyunk és a legkisebbek is csinosak (ha nem ők a legcsinosabbak!) Hiszen ők a család büszkeségei… Az ünnepekre is egyedi gyerekruhákat tudunk ajánlani, kényelmes és elegáns viselet fiúknak, lányoknak. A karácsony után még vár ránk a szilveszteri buli is, amihez szintén alkalomhoz illő darabok illenek. A „sima” hétköznapokra pedig sportosabb, fiatalos ruhakollekciókat ajánljuk.    

Nem maradjatok le az élményekről!

Minden ruhát raktárról szállítunk. Figyelem! Érdemes időben rendelni, mert a december 20 utáni rendeléseket, már csak január elején tudunk postázni nektek.

Most december 20-ig minden nem "alkalmi" Mayoral ruhadarab 15% kedvezménnyel rendelhető, amíg a készlet tart.

Kuponkód: karacsony2017