Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Honnan tudjátok pontosan a gyermekem ruhaméretét?

Honnan tudjátok pontosan a gyermekem ruhaméretét?

Online ruhavásárlás előtt felmerülhet benned a kérdés, hogy honnan tudunk mi pontos méretet ajánlani gyermekednek. Most felfedjük a titkot..

Olvasd tovább itt >>

Hála az internetnek és a remek futárcégeknek, és persze gyermekruha webáruházunknak, értékes szabadidőt tudunk megtakarítani a számodra gyermekruha vásárlása esetén. Felfedjük a hétpecsétes titkot, hogyan mehetünk biztosra a gyermekruhák kiválasztásakor.

  • Először is – nem vagy egyedül a vásárlás során – bármely kérdéssel hívhatsz minket és gyakorlott anyukaként segítünk neked. Hidd el, az egész kollekciót betéve ismerjük, kisujjunkban van, hogy melyik ruhadarabnak mi a mérettartománya, milyen a szabása és még sorolhatnánk.
  • Másrész, ha már beszélünk – vagy emailen / messengeren kérdezel – fogunk kérni tőled egy vagy két apró mérést, amit gyermeked segítségével könnyedén megtehetsz. A másik, hogy nem tegnap kezdtük.. Naponta látjuk a ruhákat próba közben a gyermekeken. Ezek ismeretében 99,9%-os pontossággal meg tudjuk neked mondani, hogy melyik méret lesz a legjobb a számára.
  • Tesztelj minket bátran, messengeren általában nagyon gyors válaszadás jellemző ránk, szinte azonnal elérsz minket, és nem maradsz válaszok nélkül. Reméljük, hogy Te is megtapasztalod hamarosan, milyen kiváló az általunk forgalmazott spanyol Mayoral gyermekruhák minősége. Sőt, ha egyszer elkapod a mérettartományt, onnan már te is fogod tudni, hogy mi a következő méretugrás csemetédnek. ;)

A legújabb kollekciók méretei miatt hívj minket itt:

+36 30 558 8869