Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Fizetési és szállítási információk

Fizetési módok

  1. Személyes átvétel

A Felhasználó a termék vételárát készpénzben, vagy bankkártyával fizetheti meg a Szolgáltató üzlethelyiségében (8600 Siófok, Szűcs M. u. 4.) vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyen történő átvételkor.  Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Személyes átvétel esetén külön e-mailt küld Szolgáltató, amikortól átvehető a termék. A termék 3 napig vehető át az üzletben.

  1. Fizetés utánvétellel

Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.

  1. Átutalással

Ezen fizetési mód választásakor Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

  1. Online bankkártyás fizetés - CIB

Rendelésének ellenértékét online is kifizetheti bankkártyával a CIB bank biztonságos rendszerén keresztül.  Részletesebb tájékoztatás:

CIB bankkártyás fizetés tájékoztató

CIB bankkártyás fizetés gyik


Szállítási információk

A szállítás költsége

  • utánvét esetén: bruttó 1490 Ft
  • előre fizetés esetén:
    • 19999 Ft- ig bruttó 990 Ft,
    • 20000 Ft-tól bruttó 690 Ft.

Utánvéttel kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!