Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

7 érv, hogy miért merj nyugodtan online vásárolni gyermekruhát az Elfinkids webshopból

7 érv, hogy miért merj nyugodtan online vásárolni gyermekruhát az Elfinkids webshopból

Talán van pár apróság, ami eddig visszatartott attól, hogy online vásárolj gyermekruhát. Összegyűjtöttük neked érveinket, hogy megszabadulhass a felesleges aggodalomtól és átélhesd az online ruhavásárlás élményét...  Olvass tovább itt >>

Talán van pár apróság, ami eddig visszatartott attól, hogy online vásárolj gyermekruhát. Összegyűjtöttük neked érveinket, hogy megszabadulhass a felesleges aggodalomtól és átélhesd az online ruhavásárlás élményét. Nincs jobb érzés, mint amikor az előző este kiválasztott ruhadarabot másnap reggel futárunknak átadjuk, Te pedig izgatottan várod a csomagod a különleges ruhával, hogy meglepetést okozhass a gyermekednek.

Az Elfinkids Gyermekruházat webáruház és szaküzlet példáján keresztül mutatjuk be, milyen könnyen okozhatsz meglepetést szeretteidnek és otthonról, kényelmesen rendelve is lehetséges a megfelelő ruha kiválasztása.

1.Nem kell ismerned a kollekciót, a fazont, hogy a legjobbat választhasd ki gyermekednek!

Webshopunk mögött az Efinkids gyermekruházati szaküzlet eladójának többéves tapasztalata áll. Anyukaként és üzletvezetőként, nap mint nap látjuk próbálva is a teljes ruhakollekciót a gyerekeken, már tudjuk, hogy mi hogyan áll egy-egy gyermeken. Elég tehát, ha valami megtetszik, bizalommal hívhatod Emőkét, aki első kézből tud segíteni a választásban. Az alábbi telefonszámon szakértő segítséget nyújtunk: +36 30 558 8869

2.Vevői értékelések

Vásárlóink között sokan törzsvevőink, bizalmukkal rendszeresen megtisztelnek minket. Facebook oldalunk vevői elégedettségszámlálója 5*-os.  Az értékeléseket ezúton is köszönjük!

„Nagyon elégedett vagyok, tapasztalt szakembert ismertem meg Emőke személyében. Mindig őszinte volt a véleménye. Nem az az érzése volt az embernek, hogy csak elad, hanem, hogy mindenki jó szájízzel távozzon, és elégedett legyen.”

3.100% Elégedettségi garancia

Ma már az online rendelt kiskereskedelmi termékek esetén elállási jog illet meg, ha bármilyen okból nem vagy megelégedve a megvásárolt termékkel. Ezt a kiszállítást követő naptól számított két héten belül (14 nap) érvényesítheted. Ezt a jogot semmi sem korlátozhatja. Elállás esetén a termék vásárlási összegét visszatértjük. Hatályos jogszabályi háttér: A fogyasztó és vállalkozási közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet

4.Marad idő az igazán hasznos dolgokra, a bevásárló körút helyett

Online kényelmesen, otthonról vásárolhatsz percek alatt. A gyors megoldással időt és pénzt takaríthatsz meg, amit vásárlási körút helyett inkább szeretteiddel tölthetsz.

5.Egyre könnyebb lesz…

Az első megfelelő méretválasztás után gyermeked növekedését már tudod folyamatában nyomon követni a kollekció egyes ruhadarabjainak ismeretében. Ez alapján egyre könnyebben fogsz tudni önállóan és magabiztosan megfelelő méretet választani a gyermekednek. Természetesen bármikor kérheted a segítségünket, tanácsunkat, hiszen azért vagyunk. J

6.Ajándékként is küldheted a megvásárolt ruhát, amit mi kiszállítunk annak, akinek szeretnéd

Nincs más teendőd, mint hogy a címzett rovatban a kiválasztott családtagot, vagy kívánt ajándékozott személy kiszállítási adatait add meg. ..És máris meglepheted őt a megvásárolt ruhadarabbal.

7.Az online vásárlások esetén sem kell lemondani az időszakos kuponkedvezményekről

Webáruházunk vásárlói időszakosan különféle kedvezményeket élvezhetnek, legyenek új vagy törzsvásárlóink. Az erre vonatkozó aktuális felhívást keresd a nyitóoldalunkon.

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon webáruházunk és gyermekruha szaküzletünk kínálja a legszélesebb kollekciót a Mayoral termékekből. A legszebb és legkülönlegesebb ruhadarabokat hozzuk el Nektek.

Kellemes böngészést kívánunk a Mayoral gyermekruhák kollekciójában. Reméljük, hogy a vásárlás webshopban neked is valódi élményt nyújt, és értékes időt takarít majd meg. 

www.elfinkids.hu